Looking For Anything Specific?

Ayancık Sel / Oxiawma4nit6tm : 1963 yılında meydana gelen sel zindan ve çangal ormanlarından ayancık ilçe merkezine kadar olan tüm demiryolu ulaşım sistemini tahrip etmiştir (anoni̇m).

Ayancık Sel / Oxiawma4nit6tm : 1963 yılında meydana gelen sel zindan ve çangal ormanlarından ayancık ilçe merkezine kadar olan tüm demiryolu ulaşım sistemini tahrip etmiştir (anoni̇m).. Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Sinop'ta gece boyunca etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Gece boyu etkili olan sağanak bazı evleri de yıktı. Çay üzerindeki köprü hasar gördü. Sel nedeniyle ayancık'a bağlı yenikonak köyünde babaçay ve kırındı köprüleri yıkıldı.

Sinop'ta gece boyunca etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Kuvvetli yağışın etkisi sabah gün ağarınca ortaya çıktı. Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi. Ayancık ilçesinde, sağanağın ardından çayın taşması sonucu bazı evleri ve iş yerlerini su bastı, mahsur kalanların kurtarılmasına çalışılıyor. Çay üzerindeki köprü hasar gördü.

Wfslctm8b Ko5m
Wfslctm8b Ko5m from i.gazeteduvar.com.tr
Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. 1963 yılında meydana gelen sel zindan ve çangal ormanlarından ayancık ilçe merkezine kadar olan tüm demiryolu ulaşım sistemini tahrip etmiştir (anoni̇m). Batı karadeniz sele teslim oldu. Sinop'un batı ilçelerinde gece boyunca etkili olan sağanak, akarsuların debisinin yükselmesini ve taşmasına yol açtı. Bölgedeki bir hastane ise önlem amaçlı tahliye edildi. Kosgeb 3 yıl geri ödemesiz kredi başvurusu nasıl yapılır? Ayancık karayolu sel nedeniyle ulaşıma kapandı. İlçede ayancık kaymakamı suat yıldız başkanlığında kriz masası oluşturulurken, ilçe.

Sinop'un ayancık ilçesinde bulunan bir fabrikada çalışan işçiler mahsur kaldı.

Sinop'un ayancık ilçesinde bulunan bir fabrikada çalışan işçiler mahsur kaldı. Sinop'ta gece boyunca etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Ayancık türkeli yolu sel yüzünden kapandı. Cumhuriyet restaurant ayancık • cumhuriyet restaurant ayancık photos • cumhuriyet restaurant ayancık location • cumhuriyet restaurant ayancık address • cumhuriyet restaurant ayancık • cumhuriyet pide salonu kabakci'nin sofrası ayancık • cumhuriyet pide salonu kabakcinin sofrası ayancık • Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. İlçede aşırı yağış nedeniyle ayancık çayı'nın taşması sonucu cadde ve sokaklar göle döndü. 1963 yılında meydana gelen sel zindan ve çangal ormanlarından ayancık ilçe merkezine kadar olan tüm demiryolu ulaşım sistemini tahrip etmiştir (anoni̇m). Gece boyu etkili olan sağanak bazı evleri de yıktı. Şehirde akşam saatlerinden beri etkili olan yağışlar hayatı felç etti. Bölgedeki bir hastane ise önlem amaçlı tahliye edildi. Bir sel haberi de sinop'tan! Ayancık'ta bir kereste fabrikasında işçilerin mahsur kaldığına dair bir ihbar aldık, çalışanları tahliye etmek için gerekli çalışmaları yaptık normalde fabrikada 100''ün üzerinde kişi çalışıyor ama içeride kaç kişi mahsur kaldı bilgimiz yok.

Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. İlçede aşırı yağış nedeniyle ayancık çayı'nın taşması sonucu cadde ve sokaklar göle döndü. Ayancık sel geçmiş olsun hemen dinmesi dileğiyle Bölgedeki bir hastane ise önlem amaçlı tahliye edildi. Gece saatlerinden itibaren devam eden sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu.

Ououttlpmtr3cm
Ououttlpmtr3cm from pbs.twimg.com
Ayancık haber sayfamızda ayancık haberleri okuyabilir, ayancık son dakika haberleri ve güncel ayancık gelişmelerini görebilirsiniz. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı. Bir sel haberi de sinop'tan! Çay üzerindeki köprü hasar gördü. Açıklamada, sinop şehir merkezi ve ayancık ilçesinde etkili olan yağışların bölgede sel ve su baskınlarına yol açtığı, mahsur kalan vatandaşlar için ilgili ana sayfa haberler Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Gece boyu etkili olan sağanak bazı evleri de yıktı. Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu.

Ayancık haber sayfamızda ayancık haberleri okuyabilir, ayancık son dakika haberleri ve güncel ayancık gelişmelerini görebilirsiniz.

Ayancık haber sayfamızda ayancık haberleri okuyabilir, ayancık son dakika haberleri ve güncel ayancık gelişmelerini görebilirsiniz. Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi. Kuvvetli yağışın etkisi sabah gün ağarınca ortaya çıktı. Sinop'ta gece boyunca etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Gece saatlerinden itibaren devam eden sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Kuvvetli yağışın etkisi sabah gün ağarınca ortaya çıktı. Bölgedeki bir hastane ise önlem amaçlı tahliye edildi. Son dakika haberi | sinop'ta iki ayrı trafik kazasında. Sinop'ta etkili olan sağanak yağışta ayancık çayı taştı araçlar sel sularında sürüklendi. Sinop'un ayancık ilçesinde yaşanan sel felaketinde şehirdeki yıkım havadan görüntülendi. Bölgedeki bir hastane ise önlem amaçlı tahliye edildi. Ayancık türkeli yolu sel yüzünden kapandı. Çay üzerindeki köprü hasar gördü.

Ayancık'ta bir kereste fabrikasında işçilerin mahsur kaldığına dair bir ihbar aldık, çalışanları tahliye etmek için gerekli çalışmaları yaptık normalde fabrikada 100''ün üzerinde kişi çalışıyor ama içeride kaç kişi mahsur kaldı bilgimiz yok. Sinop'un batı ilçelerinde gece boyunca etkili olan sağanak, akarsuların debisinin yükselmesini ve taşmasına yol açtı. Bartın'ın ardından bir sel haberi de sinop'tan geldi. Sinop'un ayancık ilçesinde yaşanan sel felaketinde şehirdeki yıkım havadan görüntülendi. Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi.

Oq Icy3zbz5rsm
Oq Icy3zbz5rsm from img.piri.net
Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Kuvvetli yağışın etkisi sabah gün ağarınca ortaya çıktı. Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi. Ayancık sel geçmiş olsun hemen dinmesi dileğiyle Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Batı karadeniz sele teslim oldu. Bir sel haberi de sinop'tan! Sinop'un batı ilçelerinde gece boyunca etkili olan sağanak, akarsuların debisinin yükselmesini ve taşmasına yol açtı.

Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu.

Anasayfa / gündem / son dakika: Ayancık ilçesinde, sağanağın ardından çayın taşması sonucu bazı evleri ve iş yerlerini su bastı, mahsur kalanların kurtarılmasına çalışılıyor. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Selden hemen sonra ormanların içine karayolu ağı döşenmeye başlanmış (solda), eski raylardan da köprü inşatlarında faydalanılmıştır (sağda). Kosgeb 75 bin lira kredi başvurusu ne zaman? Sinop'un ayancık ilçesinde aşırı yağış. Sinop'un ayancık ilçesinde bulunan bir fabrikada çalışan işçiler mahsur kaldı. Foto haber (visited 39 times, 39 visits today) Kuvvetli yağışın etkisi sabah gün ağarınca ortaya çıktı. Çay üzerindeki köprü hasar gördü. Gece saatlerinden itibaren devam eden sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Sinop'taki selde ayancık çayı taştı.

Posting Komentar

0 Komentar